Maak opbouwende kritiek op jezelf

Dat alles wat je jezelf vertelt, dient om te verbeteren, niet om te stagneren en jezelf de schuld te geven. Leer ook kritiek te accepteren op een manier die u niet raakt.

Behandel jezelf altijd met liefde en respect

Je bent het beste dat je ooit is overkomen, dus laat jezelf zien. Je hebt het recht om gelukkig te zijn. En om anderen blij te maken door ze te besmetten met jouw optimisme.

Gun uzelf de tijd

Doe activiteiten waar je blij van wordt. Het is de beste manier om jezelf te vinden en je vaardigheden langzaam maar zeker te ontwikkelen.

Overwin uw ballasten

Er zijn mensen die leven met slepende rugzakken vol gewicht: banen die hen niet bevredigen, relaties die hen niets opleveren, gewoonten die ze niet leuk vinden … Om al deze lasten te overwinnen, is het nodig om enige controle over de situatie te nemen, positief te denken en te proberen verander ze.

Elke avond voordat je naar bed gaat …

… Denk aan de goede dingen die de dag u heeft gebracht, de overwonnen uitdagingen, de fouten die we hebben gemaakt en hoe we deze kunnen verbeteren.

Probeer deze tips 30 dagen lang in praktijk te brengen. U zult zien dat u zich aan het einde van de maand beter voelt en dat veel van de symptomen die u voelde verdwijnen. En vergeet niet dat er maar één persoon is die je leven kan veranderen, en die persoon ben jij!

Leave a Comment