Druk uw wensen en behoeften uit

Vaak proberen we onze partner een plezier te doen en accepteren we dingen waar we het niet helemaal mee eens zijn, we houden ons stil en accumuleren woede. Eindelijk explodeer je op een dag. Om niet zover te komen, is het aan te raden om altijd te zeggen wat je nodig hebt en wat je afspraken wilt maken.

Zeg het niet, doe het

Je hebt vast wel vaak nagedacht over hoe goed het zou zijn om op reis te gaan, een risicosport te beoefenen, het meubilair in de woonkamer te veranderen … Maar gaat de tijd voorbij en blijven dingen uiteindelijk ongedaan? Het is belangrijk om die kleine doelen te bereiken om te voelen dat ze vooruitgang boeken.

Wanneer heb je elkaar ontmoet?

Als we iemand ontmoeten, gaan we door de verliefdheidsfase, waarin alles aan de ander fantastisch lijkt. We houden van de films die hij ons laat zien, de plaatsen waar hij ons naartoe brengt, de restaurants die we samen ontdekken…. dus ga je gang en maak opnieuw verbinding en beleef die goede tijden opnieuw.

Stimulerend, innovatief en creatief

Wanneer heb je voor het laatst iets nieuws in bed geprobeerd? Zowel in bed als in het leven zijn veranderingen nodig. Ga je gang en probeer nieuwe posities, trek meer gewaagd ondergoed aan, ontdek tantrische seks, koop seksspeeltjes … doe wat je wilt, maar innoveer.

Zeg positieve dingen

Wanneer heb je voor het laatst iets aardigs tegen je partner gezegd? Onthoud dat we allemaal graag positieve bekrachtiging ontvangen. Dus begin hem elke dag te herinneren aan alles wat je leuk vindt. Je kunt het op veel manieren doen: je kunt thuis notities achterlaten, je kunt hem een ​​e-mail sturen, een spraakbericht.

Leave a Comment