Bauhaus-stijl interieur

Een fundamenteel principe van een goede organisatie van de ruimte vertegenwoordigt de veiligheid van voldoende opslagruimte. Dit moet echter ook heel intelligent worden verdeeld. Soms is het beter om je te concentreren op een of twee grote kasten dan op veel kleine planken.

Bauhaus-stijl interieurs

Dit fundamentele principe van interieurontwerp wordt vaak verwaarloosd. Dit is zonde, gezien de kleinere en kleinere oppervlakte waarop we moeten leven. Neem de gang als extra opslagruimte. In lange gangen is een smal dressoir bijzonder aan te bevelen.

Industrieel design keuken en eetkamer

Rekening houdend met deze tips, kunnen we de ontwerpen in de galerij bekijken om ze met elkaar te vergelijken en te kunnen kiezen tussen de verschillende decoratiestijlen.

Moderne interieurdecoratie

Afhankelijk van de locatie van het huis, de verlichting en de eigenaar die erin woont, kan het het beste van zichzelf laten zien, zolang we erin slagen zijn sterke punten te benadrukken.

Interieurontwerp met grijze meubels

De combinatie van de decoratieve elementen moet zorgvuldig worden gekozen om te voorkomen dat de omgeving overbelast raakt. Als we veel rotzooi hebben, raden we een decoratie aan met een overvloed aan neutrale tinten.

Leave a Comment